Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789

24-30 Ekim burç yorumları

Sema Kassandralı

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizdeki insanların size yoğun ilgi göstereceği ve bulunduğunuz ortamlarda ilginin odağında olacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta, şansınız son derece açık olacak, elinizi attığınız her işte sizin için en iyisine ulaşacaksınız. Kararsız kalma, ikileme düşme gibi durumlar yaşanabilir. Bu durumlar için deneyimlerinize güvenmeli veya iki seçeneği de deneyip kararınızı o şekilde vermelisiniz. Gizli işler çevirmekten kaçınmalısınız, işler arapsaçına dönebilir.


BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Yeni olanın enerjisi, mutluluğu ve heyecanıyla dolup taştığınız hareketli bir hafta sizi bekliyor. Ummadığınız birinden gördüğünüz bir hareket sonrasında önce içinde bulunduğunuz duruma çok şaşıracak olsanız da üzerine düşündüğünüzde durum, sizin için de normalleşmeye başlayacak ve kendinizi kaptıracaksınız. İş hayatınızda, iş tanımınızla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Bu hafta yoğun duygusal durumlar yaşarken iş hayatınızı aksatmamaya özen göstermelisiniz.


İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Yakın çevrenizden birinin kalp kırıklığına şahit olacağınız bu hafta, odağınızda bu kişi olacak. Sizden destek talep edecek bu arkadaşınız için bazı fedakârlıklar yapmanız gerekebilir. Bu durum aranızdaki iletişimi ve bağı kuvvetlendirecek. Haftanın son günlerine doğru, katılacağınız kalabalık bir ortamda, tanıdığınız ama çok samimi olmadığınız biriyle aranızda bir yakınlık gelişebilir. Maddi anlamda sıkışıklıklar baş gösterebilir, harcamalarınızda kendinizi frenlemezseniz, ileriki günlerde problem yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sosyalleşmeye ve arkadaşlarınıza ayırdığınız vakit, diğer temel işlerinize engel oluyorsa, bu hafta planlamalarınızı daha dikkatli yapmaya özen göstermelisiniz. Kafanızın doluluğu ve yoğunluk sebebiyle, önemli bir tarihi unutma durumu söz konusu olabilir. Bu hafta anahtar kelimeniz "sadakat" olacak. Birisinin size veya sizin ona sadakatinizi kanıtlamanız gereken bir durumla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerine önem verdiğiniz bir büyüğünüzden kariyer anlamında yeterince iyi olduğunuzu duyacak ve haftanın kalanında motive olmuş şekilde devam ederek başarılı işlere imza atacaksınız.


ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Kafanızı kurcalayan meselede siz üzerinize düşen her şeyi yapmış durumdasınız. Şimdi rahatça beklemeli ve karşı tarafın hamle yapmasına izin vermelisiniz. Olaylara çok kontrolcü yaklaşmak ve sürekli aksiyon almak, karşı tarafta yanlış bir izlenim yaratabilir. Beklediğiniz herhangi bir evrak/belge vb. varsa, bu hafta ortalarında elinize geçecek. Katıldığınız bir toplantıda tesadüfen karşılaşacağınız biriyle aranızda duygusal bir konuşma gerçekleşebilir. Uzun zaman sonra gördüğünüz bu insan, size geçmiş günleri hatırlatan duygu yüklü cümleler kurabilir.


BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Bu hafta şans sizden yana. Birtakım kopuş, ayrılık, sonlanma durumları gündeme gelebilir. Sizi seçimlerin beklediği, süreci sündürmeyi seçtiğiniz konuda, kararınızın netleşmesi gerektiği bir dönem başlıyor. Size bu süreçte destek olabilecek kişilerle daha çok görüşmeyi ve iletişimde kalmayı seçebilirsiniz. Arkadaş grubunuzdaki toprak grubu etkili biriyle ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu hafta sözlerinizi seçerek kullanmayı, yazılı işlerinizde yazdıklarınızı iki kere kontrol etmeyi unutmamalısınız.


TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Aile bireylerinizden biriyle maddi konularla ilgili bir fikir alışverişinde bulunabilir, bu kişiden bir destek talep edebilirsiniz. Bu hafta tempoyu düşürmeyi, kendinize, bedeninize, evinize zaman ayırmayı seçeceğiniz bir inziva sürecini tercih edeceksiniz. Gündeminizde olan konularda da bu inzivayı sürdürebilir, bir süre aksiyon almadığınız ama konu üzerinde derin düşündüğünüz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bu hafta cesaretinizin sınanacağı bir durumla karşı karşıya kalıp bunu olayın sonunda öğrenebilirsiniz.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu hafta, sizin adımınızla gelişecek bir iletişim söz konusu. Bir süredir aynı ortamda bulunduğunuz fakat aranızda herhangi bir sohbetin olmadığı birisiyle, sizden gelen bir atakla bir başlangıç gerçekleşebilir. Bir süredir beklediğiniz yüklü miktarda para, bu hafta elinize ulaşacak. Her şeyi her yönüyle düşünüp karar vermeniz, her zaman için ideal olan değildir. Mükemmeliyetçilik, meşakkat ve zaman kaybı anlamına gelebilir. Bazen spontane davranmak sizi çok farklı patikalara yönlendirebilir, ana göre yaşamaktan korkmayın!


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Kafanızda kurguladıklarınız sebebiyle gerçekliği çarpıttığınız bir durum yaşanabilir. Kalıplarınızı yıkmalı, bakış açınızı genişletmelisiniz, aksi takdirde sizin için önemli olan birinin kalbini kırabilirsiniz. Olayların her zaman göründüğü gibi olmadığını hatırlayarak, sorgulama yoluna gitmeniz gerekiyor. Birine ulaştırmak istediğiniz bir mesajın başka birine gitmesi bazı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Soğuk almamaya dikkat etmelisiniz, sağlık sorunları gündeme gelebilir.


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Ne zamandır tasarladığınız fakat bir türlü hayata geçirmeye fırsat bulamadığınız bir projeyi/fikri uygulamaya koyacaksınız. Bu durumun size geri dönüşleri o kadar iyi olacak ki "Oh, be sonunda yaptım, neden bu kadar geç kaldım" cümlesini kurabilirsiniz. Anın enerjisinde kalmayı öğrenmeli, zihninizdeki geçmiş ve gelecekle ilgili hesapları asgari düzeye indirmelisiniz. Sizden yaşça küçük biri, ciddi bir meseleyle ilgili size akıl danışmaya gelecek. Konunun ciddiyetini anlayınca doğru şekilde yaklaşmak için ondan biraz süre talep edebilirsiniz.


KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Bu hafta konfor alanınızın dışına çıkacak ve kendinizi "Asla yapmam" dediğiniz bir şeyi yaparken bulacaksınız. Fakat olay esnasında bazen bu alanın dışına çıkmanın size kendinizi cesur hissettirdiğini görecek ve bu durumdan epey keyif alacaksınız. Size kendisini kanıtlamak için, sizden şans isteyen biri olabilir. Her şansın hata için bir davet olduğu kabulünüzü kırabilirseniz, kişiyle iletişiminiz daha etkili ilerleyecektir. Arkadaş çevrenizden birinden bir itiraf alabilir ve bu itiraf sonrası son derece şaşırabilirsiniz.


BALIK (20 Şubat - 20 Mart)

İnandığınız değerleri sorguladığınız ve anlam arayışında olduğunuz yeni bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yakın zamanda şahit olduğunuz ve sizi etkileyen bir olay sonrasında yaşayış tarzınızla ilgili yapmayı planladığınız bir değişikliği hayata geçirme konusunda çevrenizden destek göreceksiniz. Bir kişi, size bu konuda yoldaşlık etmeyi teklif edecek ve beraber yol alacaksınız. İnsanların düşüncelerini okuyabildiğiniz yanılgısını bırakmanız, alınganlığınızın azalmasına yol açacaktır.