Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789

31 Ekim-6 Kasım burç yorumları

Sema Kassandralı

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Enerjinizin son derece yüksek olduğu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Düşündüğünüz her şeyin gerçek olduğu, isteklerinizin bir bir gerçekleştiğini göreceksiniz. Çevrenizdeki insanlar yaydığınız pozitif enerjiden olumlu etkilenecek, mutlu bir hafta geçireceksiniz. Yeni başlangıçların etkisini sürdürdüğü, yeniliğin verdiği heyecanı yaşıyorsunuz. Herkesin bilmesini istemediğiniz bir mesele varsa, konu hakkında pot kırmamaya özen göstermelisiniz. Maddi anlamda küçük sıkıntılar baş gösterebilir, doğru bir ekonomik planlama yapmak için vakit ayırmalısınız.


BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Kariyerinizde bir basamak atlama, yükselme durumları söz konusu olabilir. Duygusal anlamda kendinizi son derece iyi hissedecek, istediğiniz ilgiyi karşı taraftan gördüğünüz için yaşadığınız mutluluk hayatınızın her noktasına yansıyacak. Büyük bir satın alım gerçekleştirebilirsiniz. Bu hafta, bu alışverişin karar verme aşamasıyla meşgul olabilirsiniz. Kafanızı kurcalayan bir konuda ön yargılarınızın yersiz olduğunu fark edecek, kendinize kızacaksınız. İkili sohbetlerde seçtiğiniz kelimelere bu hafta daha fazla dikkat etmelisiniz, sözleriniz kalp kırıklıklarına sebep olabilir.


İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Kalbinizi kıran ve size haksızlık ettiğini düşündüğünüz kişiden bir özür gelebilir. Bu af isteğinin samimi olup olmadığını enine boyuna değerlendirecek, bir çıkar uğruna söylenmiş olabileceğini düşüneceksiniz. Sizi duygusal anlamda aşağı sürükleyen meselelerin üstünü örtüp yokmuş gibi davranmak, konuyu daha da derinleştirebilir. Mutluluğunuzun paylaştıkça arttığını, üzüntünüzün paylaştıkça eksildiğini unutmayın. Çevrenizde sizi dinlemek için hazır bekleyen sevdikleriniz var. Hafta sonuna doğru sosyalleşme amaçlı girdiğiniz bir ortamda bulunan kişilerle ilgili şaşırtıcı bir bilgi öğrenebilirsiniz.


YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Çevrenizde çok samimi olmadığınız fakat sıklıkla aynı ortamı paylaştığınız birinden olaylar karşısındaki duruşunuzdan çok etkilendiğine dair bir itiraf duyabilirsiniz. Bu sohbet sonrasında kişiyle birbirinizi daha yakından tanımaya karar verecek ve hızlı bir iletişim kuracaksınız. İşinizle ilgili başlamakta çekindiğiniz için gözünüzde büyüyen bir meseleyi hafta sonuna kadar halletmiş olacak ve başarınızla ilgili takdir alacaksınız. Evinizde başınıza dert olan bir sorun, konudan anlayan birinin yardımıyla çözülecek.


ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bulunduğunuz ortamda hoşunuza gitmeyen bir hareketi huy edinmiş biri, sizi rahatsız ediyor olabilir. Kırmaktan korktuğunuz için uyarmaya çekindiğiniz bu kişi, durumun farkında olmayabilir. Doğru sözcükleri seçerek kişiyi incitmeden sizi etkileyen bu meseleyi çözebilirsiniz. Yeni bir iş teklifi veya bulunduğunuz işte farklı bir pozisyona geçişle ilgili yeni bir gündem ortaya çıkabilir. Konuyu enine boyuna değerlendirip, fikrine güvendiğiniz kişilere akıl danışmayı isteyebilirsiniz, kendinize zaman verin. Akışa güvenin, bu hafta şans sizinle olacak.


BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Bu hafta içinize kapanmayı seçecek, ve içsel yolculuğunuza odaklanacaksınız. Meditasyon yapmak, derin düşüncelerinizin kontrolü için elverişli olabilir. Sosyalleşmekten uzak duracak ve daha çok evde vakit geçirmeyi isteyeceksiniz. Yine de temponuzun yoğunluğu ve birtakım zorunluluklarınız sebebiyle bu isteğinizi tam anlamıyla hayata geçiremeyebilirsiniz. Aranızda ufak bir kırgınlık olduğunu düşündüğünüz birinin, tavırlarının sebebinin bir üçüncü kişiden kaynaklandığını öğreneceksiniz. Gerçekler ortaya çıktığında bir yanlış anlaşılma sebebiyle yaşanan bu gerginlik, geride kalacak.


TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Bu hafta uzun zamandır görüşmediğiniz ve sizden uzakta olan birinden bir haber alabilirsiniz. Duyduğunuz bu yeni gelişme, kişinin hayatındaki büyük bir haber hakkında olacak. Mutluluğunu sizinle paylaşmak isteyen bu kişiyle bir buluşma, görüşme planı yapabilirsiniz. Geçmiş haftalardaki yoğun temponuz sonrasında bu hafta dinlenmeyi, belki ufak bir tatili düşünebilirsiniz. Arkadaş grubunuzla gerçekleştirebileceğiniz bu kısa seyahat motivasyonunuzu artıracak. Eğlenceli düşünme biçiminizin başkalarına ilham olacağı günlerdesiniz.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Ekonomik anlamda bir stabilite durum söz konusu olabilir. Beklediğiniz bir para varsa bir süre daha gelmeme ihtimali var. Maddi anlamdaki planlarınızı bu durumu gözeterek gerçekleştirmeniz gerekebilir. Sizinle ilgilenen kişi sayısının arttığını göreceksiniz, fakat bu kişileri hayatınıza almakla ilgili bir isteksizlik yaşayabilirsiniz. Aradığınız kişiyi bulamıyor olmaktan yakınacağınız günler yaşıyor olabilirsiniz, evrenin sizin için planları olduğunu unutmamalı, akışa güvenmelisiniz. Her şey, sizin istediğiniz an gerçekleşmeyebilir, kontrolcü tavrınızı frenlemelisiniz.


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Ortak bir alanı paylaştığınız birinin size yönelik tavırları hoşunuza gidebilir, kişiyi bir anda ilgi odağınıza yerleştirebilirsiniz. Mesleki anlamda gösterdiğiniz başarılar ve aldığınız takdirler, sizde doğru yolda ilerlediğinize yönelik bir tatmin hissi yaratacak. Boşladığınız fakat size mental anlamda iyi gelen hobilerinize biraz daha zaman ayırmayı deneyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde sizden bağımsız bir takım gerginlikler yaşanabilir, kendinizi bir arabulucu görevinde bulabilirsiniz. Çevrenizde size veya değer verdiğiniz birine içten içe art niyet besleyen insanlara olabilir, dikkat!


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Geçtiğimiz ay yaşadığınız bir gerginliğin tekrar gündeme gelmesi durumu söz konusu olabilir. O zaman üstü anlık örtülen meselede şimdi bir yüzleşme yaşanabilir. İnceldiği yerden kopsun tavrına bürünebilir ve gözünüzü karartabilirsiniz. Karşı taraf bu tavrınızı görünce, geri adım atabilir. Sorunların çözüldüğünden emin olmadan devam etmek istemeyecek, yapıcı olmayı tercih etmeyeceksiniz. Sizi yoran iş temposunu hafifletme planınızı hayata geçirmezseniz sağlık sorunları gündeme gelebilir.


KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Bir devrin tamamen kapandığını zihninizde netleştirecek ve hayatınızın başka bir aşaması hazırlanmaya başlayacaksınız. Bu kararı almanızda geçmişte hayatınızda önemli bir yere sahip olan birinden alacağınız veya onunla ilgili duyacağınız bir gelişme tetikleyici olabilir. Bir iç hesaplaşma sürecine gireceğiniz günler sizi bekliyor. Süreç boyunca size iyi geldiğini düşündüğünüz aktiviteleri yapmak işinizi kolaylaştıracaktır. Maddi anlamda şansınız son zamanlarda çok yüksek ve daha da yükseliyor. Para kazanmak, para harcamak kadar kolay olacak.


BALIK (20 Şubat - 20 Mart)

Ailenizle ilgili gündeme gelecek bir mesele haftanın ilk günlerinde tek konunuz olabilir. İşlerinizin aksamasına ve planlarınızın iptal olmasına sebep olacak bu gelişme, iyi sonuçlanacağı için canınızı çok sıkmayacak. İkili ilişkilerde belirsizlikleri reddedeceğiniz ve netlikten yana olduğunuzu karşı tarafa hissettirdiğiniz ve kendinden emin duruşunuzla karşı tarafı etkileyeceğiniz bir hafta başlıyor. Verdiğiniz bir söz varsa bunu gerçekleştirmeye özen gösterin, karşıdaki kişinin beklentilerini yıkmak onun gözündeki intibanızı etkileyecektir.