Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789

26 Eylül-2 Ekim burç yorumları

Sema Kassandralı

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu hafta zihniniz, ikili ilişkilerde problem yaşadığınız ve bunun uzun süre böyle gideceğine ilişkin kötü bir düşünceyle meşgul olabilir. Bu histen kurtulmak için kendinizi olabildiğince telkin etmeli, koşulların her zaman için bir anda değişebileceğini unutmamalısınız. Sürprizlere açık olun, ani gelişmelerle üzerinde çok uzun süre düşündüğünüz durumlar netleşebilir. Haftanın ilk birkaç günü tutumlu davranmanızda fayda var. Haftanın son günlerinde elinize geçecek olan parayla büyük bir alışveriş gündeme gelebilir.


BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Kendinizi son derece yaratıcı hissettiğiniz ve iş anlamında verimliliğinizin arttığı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Pratik çözümler, yaratıcı fikirler ve kısa akıl yürütmelerle bulduğunuz çözümler sayesinden üstlerinizden takdir alabilirsiniz. Sıkça bulunduğunuz bir ortamdaki insanlarla aranızda hızlıca gelişen iletişim, sizi son derece motive edecek ve farklı konularda canınızı sıkan durumları unutmanızı sağlayacak. Aile bireylerinizden sizden yaşça büyük biriyle gerçekleştireceğiniz bir sohbet sonrası biraz şaşıracak ama kafanızı kurcalayan konularda taşların yerine oturduğunu göreceksiniz.


İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz için aksiyon alamadığınız bir konuda, gururunuzun yolunuza çıkmasına izin vermemeli, kulaklarınızı tıkayıp yolunuza devam etmelisiniz. Bazen mantığınızı değil, hislerinizi dinlemeniz gereken pozisyonlarda kalabileceğinizi unutmayın. Sonunda yanlış yaptığınızı anlasanız dahi sizin kararınız olduğu için içinizin rahat olacağı bir durumda kalabilirsiniz. Hareket etmemenin pişmanlığını duyacağınıza, içinizde mutlulukla karışık bir burukluk olacak. Dış görünüşünüzle ilgili radikal bir değişikliğe gidebilir ve bu değişimin ardından tanıdıklarınızdan olumlu tepkiler alabilirsiniz.


YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şımarık ve memnuniyetsiz olduğunu düşündüğünüz için yollarınızı ayırma kararı aldığınız birinden bir geri dönüş gelebilir. Kişinin uzun zamandır bir şeylerin düzelmesini beklediği ve pişmanlık hissettiğini açıklayacağı tek taraflı iletişim girişimi sonrasında, karşılık verip vermemeniz gerektiğini bir süre düşüneceksiniz. Kariyer veya eğitim anlamında adım atmaya değer bir fırsatın karşınıza çıkmasını bekliyorsanız, bu hafta fırsat olarak görünebilecek gelişmeler konusunda biraz şüpheci olmalı ve acele etmemelisiniz. Samimi olmadığınız ama sürekli aynı ortamda bulunduğunuz biriyle ikili münakaşada bulunmamaya özen göstermelisiniz.


ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sizden iyi bir haber duymayı bekleyen biri var. Uzun zamandır yeterince zaman ayırmadığınız bu kişi, içten içe size darılmış olabilir. Yakın zamanda büyük bir ödeme sizi bekliyor olabilir. Aile bireylerinizden biri sıkışıklığınızı fark edip maddi anlamda size yardım etmek isteyebilir. Duygusal anlamda yaşadığınız gerginlikler ve boşluk hissi için kabullenme yolunu görmezden gelmeyi bırakmalı ve durumu ötelemekten vazgeçmelisiniz. Öz değerlilik olmadan başkası için çabalamanın zamanla sizden maddi, manevi bir şeyler götüreceğini unutmamalısınız. Bu konuyu fikirlerine değer verdiğiniz bir yakınınızla paylaşarak yükünüzü hafifletebilirsiniz.


BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Olumsuzluğu bırakmayı ve kendinizi telkin etmeyi seçeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu kararınız sizi biraz zorlayacak olsa da size destek olan kişiler sayesinde bu problemi kolaylıkla aşacaksınız. Yakın çevrenizden biriyle aranızdaki gerginlik artabilir, mantıksız olduğunu bildiğiniz halde sadece onu yaralamak adına düşüncelerinizde katı davranabilir ve inat edebilirsiniz. Bu durumun sağlığınıza zarar verme riski olduğunu unutmamalı, hırslı davranışlarınızın aslında her iki tarafa da bir şey kazandırmayacağını görmeyi seçmelisiniz. Kendinizi geliştirmek için bir eğitim veya kursa başlamak gündeminizde olabilir.


TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Soğukkanlı duruşunuz her ne kadar çevrenizden beğeni alsa da iç dünyanızda gerçekte neler olduğunu gizlemek sizi uzun vadede yıpratabilir. Metanetli görünmek ve hislerinizi saklamak zorunda olmadığınızı, herkes gibi insan olduğunuzu ve duygularınız olduğunu kendinize belli sıklıklarla hatırlatmalısınız. Hafta ortalarında sizi son derece heyecanlandıracak bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif için küçük bir seyahat gerçekleştirmeniz gerekebilir. Yeni bir başlangıcı beraberinde getirebilecek olan bu teklif için enine boyuna düşünmeniz gerekecek.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Her şeyi kontrol altında tutmaya çabaladığınızda işlerin içinden çıkılmaz bir hal aldığını deneyimleyeceğiniz bu hafta, akışa teslim olmayı ve bazı şeylerin kendiliğinden istediğiniz gibi sonuçlanmasının hiç de zor olmadığını öğreneceksiniz. İki seçenek arasında kalma durumu söz konusu olabilir. İnsanların konu hakkındaki fikrini merak ediyor olsanız da bu durumu, çok fazla insanla paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Sonrasında istemediğiniz noktalara çekilebilecek bu karar verme meselesinde kendi iç sesinizi dinlemeli, gerekirse konuyu, bir süre sonra karara bağlamalısınız.


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayatta yapmak istediğiniz şeyin arayışında olacağınız günler başlıyor. Yoğun bir zihinsel süreç yaşayabilir, zaman zaman umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunu unutmamalısınız. Eyleme geçmeniz gerektiğini hissediyorsanız hareket etmeli, ilerlemenizin gereksiz olduğunuzu düşünüyorsanız durmalısınız. Size bu yolda eşlik eden partnerinizin desteğiyle sizin için daha kolay geçecek bu günler sonrasında, partnerinizle aranızdaki bağın kuvvetlendiğini göreceksiniz. Geniş aile içinden alacağınız bir haber sonrasında kısa bir seyahat durumu gündeme gelebilir.


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

İş yerinizde maaş zammı, terfi, istediğiniz bir pozisyona geçiş gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta iletişim kanallarınız ve algılarınız son derece açık olacak. Aynı ortamı paylaştığınız iki kişinin yaşadığı bir anlaşmazlıkta hakem tayin edilebilirsiniz. Bunu kibarca reddetmeli veya olabildiğince hassas davranmalısınız. Sonunda okların size dönmesine sebep olacak bu olayda, gerginlikler yaşanabilir. Maddi anlamda bolluk enerjisi içinde olacağınız bu hafta, bir tanıdığınızın sizden borç isteme durumu söz konusu olabilir.


KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Bir küslük canınızı sıkıyorsa bununla ilgili adım atmalı ve dışarıdan sert görünen duruşunuzu biraz yumuşatmalısınız. Mantıklı düşünme üzerine karar almalısınız, inat etmenin size bir getirisi olmayacak. Yoğun iş temponuza bir de yoğun sosyalliği eklemeniz bedeniniz için yorucu olabilir, dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Maddi anlamda hissettiğiniz konfor sayesinde çalışmaya motive oluyorsunuz, bu nedenle işteki başarınızın arttığını hissedeceksiniz. Sürpriz bir hediye, gününüzü güzelleştirebilir ve sizi daha yapıcı davranmaya itebilir.


BALIK (20 Şubat - 20 Mart)

İş yerinizde geçirdiğiniz zamanı planlı ve programlı olarak yürütmek fazla mesai konusundaki sıkıntınızı hafifletecektir. Kendinize ve çevrenize zaman ayıramadığınızı düşünüyor olabilirsiniz, önceliklerinizi gözden geçirin. Kalabalık bir ortamda, hassas bir konuyla ilgili doğru olduğunu düşündüğünüz, sıradan olmayan fikirleriniz abartılı bulunabilir. Bu hafta, eğlenceli düşünme biçiminizle çevrenizdekilere ilham kaynağı olacaksınız. Meditasyon ve içe dönüş, kaybettiğinizi düşündüğünüz huzurunuzu size geri getirecektir.