Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Serhat Akın'a silahlı saldırı
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Konsere gitmek lüks tüketim mi
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu.
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi:
Yunus Akgün'den 2000 yılı göndermesi: "Bu kupaya yine talibiz"
123456789

5-11 Eylül burç yorumları

Sema Kassandralı

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hafta başında iş yerinde yaşadığınız yoğunluk sebebiyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru temponuz azalacak. Bir tatil planı gündeme gelebilir. Maddi olarak elinizin çok rahat olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Yardım veya bağış olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Alma-verme dengesini kurdukça daha fazla paranın size geldiğini göreceksiniz.


BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Duygusal anlamda yoğun geçen, hislerinizin kabaracağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Duygularınızı bastırma yoluna gitmeyin, olumlu duygularınız paylaştıkça çevrenize yayılacak, size kendinizi kötü hissettiren duygularınız paylaştıkça azalacak. Kariyerle ilgili planlarınız varsa, istediğiniz gibi bir sonuç alabilirsiniz. Hayatınızda iş, ev, okul vb. köklü bir değişim gerçekleşebilir.


İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Aşk hayatında yaşadığınız sıkıntılar bu hafta sonlanabilir. Gündelik hayatınızda bir anda modunuzun düşmesine sebep olan stresiniz bu hafta sizi motive eden kişiler sayesinde hafifleyecek. Dışa dönük, iletişime açık ve yaratıcı fikirlerle işinize odaklanmış olacaksınız. Bu hafta sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Yağlı beslenmemeye ve bol bol sebze tüketmeye özen gösterin.


YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Dinlenmiş olarak başlayacağınız bu hafta küçük bir mola daha söz konusu olabilir. Hafta başından hafta ortasına kadar yoğun olarak hissedeceğiniz duygu, heyecan olacak. Maddi konular veya iş hayatının size verdiği stres, içinden çıkılamaz bir hal alırsa yakın çevrenizden destek istemekten çekinmeyin. Partnerinizle aranızdaki uyum sayesinde her şeyi başarabileceğiniz hissini yaşayacaksınız.


ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Her şeyin bir anda rayına oturmasıyla şaşkınlıkla karışık bir mutluluk hissini tadacağınız bu hafta sizin için oldukça olumlu geçecek. Sizinle aynı burç veya burç grubundan yeni bir kişiyle tanışma durumu olabilir. Bu kişiyle ortak noktalarınız sizi daha da yakınlaştıracak. Mesleki anlamda zafere ulaşacağınız gelişmeler kapıda. Maddi anlamda savurgan olmamaya özen göstermelisiniz.


BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Yakın çevrenizden biri ona yeterince vakit ayırmadığınız gerekçesiyle size sitem ediyor olabilir. Sağlıklı bir iletişim kurmanın önemini kavrarsanız bu problemi kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. "Sonunda başardım!" cümlesini kuracağınız, coşkulu bir doruk noktasına doğru gidiyorsunuz. Hedefe ulaşmanız çok yakın...


TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatınızdaki yoğunluk sürüyor olsa da kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemeli, sosyalleşmenin de bir ihtiyaç olduğunu unutmamalısınız. Evinize ve sorumluluklarınıza dönük planlamalar yapabilirsiniz. Üzerine düşündüğünüz bir seyahat planının gerçekleşmeme ihtimali söz konusu olabilir. İnat ettiğiniz bir konu veya durum varsa bunun vücudunuza etkileri olabileceğini unutmayın. Bel ve boyun ağrılarına dikkat.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Değer verdiğiniz bir grup arkadaşınızla birlikte karar alıp uygulamaya koyacağınız bir hafta sizi bekliyor. Konu, grubun ortak noktasından kaynaklanıyor olsa da alınan karar her birinizin içine sinecek ve ortak aklın ürünü olarak isabetli olacak. Bu hafta şartları zorlamamaya dikkat etmelisiniz. Oluruna bırakmak ve akışta ilerlemek bazen sizin için en iyisidir. Kontrolcü olmak sizi yorabilir.


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu hafta ana gündeminiz maddiyat ve kariyer olabilir. Zaman bulamama ve yorgunlukla mücadele etmek sizi yorabilir. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermelisiniz. Aksi takdirde yorgun düşebilirsiniz. Aile bireylerinden biri, sadece sizin çözebileceğinize inandığı bir konuda sizden yardım isteyebilir. Ketum davranmanız ve problemi başkalarına açık etmemeniz bu kişi için önemli olabilir. Büyük adımlar atarken düşünmeden davranmayın.


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu hafta içe dönük olabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan bazı olaylar sizi derinden sarsabilir. Tartışmaların içine çok girmemeye, sakin kalmaya ve düşünerek hareket etmeye özen gösterin. Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Dalgınlıktan kaynaklanan ufak yaralanmalar yaşanabilir, dikkatli olmakta yarar var. Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir, bu size de iyi gelecektir.


KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Bu hafta dinlenmeye ve sosyalleşmeye vakit ayırdığınız, yoğunluğunuzun azaldığı günler sizi bekliyor. Evinize, kendinize, çevrenize zaman ayıracak ve kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Çevrenizden biriyle üstü kapalı bir gerginlik yaşıyorsanız kendinizden fazla taviz verip vermediğinizi düşünmelisiniz. Yapıcı bir bencillik, karışınızdaki kişiye sınırlarını hatırlatırken size de alttan almanın her zaman gerekli olmadığını gösterecek.


BALIK (20 Şubat - 20 Mart)

Kariyer planlarınızla ilgili adımlar atacağınız, iş görüşmeleriyle geçen bir hafta yaşayabilirsiniz. Bunlardan bazıları hayal kırıklığı yaratsa da umudunuzu kaybettiğinizi hissettiğiniz bir anda sizi tatmin edecek bir fırsatla karşılaşacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili son haftalarda yaşadığınız birtakım olaylar sizi üzdü. Ancak geçmişi geçmişte bırakmalı ve önünüze bakmalısınız. Bu aralar sanat ve doğayla iç içe olmak sizi motive ediyor. Sevdiğiniz birine olan özleminiz arttı. Ne yazık ki kısa vadede bir kavuşma mümkün olmayabilir.