Cinsel istismar nedeniyle gözaltı
Cinsel istismar nedeniyle gözaltı
Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya
Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya
Sertab Erener: Sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum
Sertab Erener: Sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum
"Çağ dışı bir ahlak anlayışı"
123456789
Cinsel istismar nedeniyle gözaltı
Cinsel istismar nedeniyle gözaltı
Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya
Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya
Sertab Erener: Sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum
Sertab Erener: Sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum
"Çağ dışı bir ahlak anlayışı"
123456789

4-10 Temmuz burç yorumları

AZE Haber Ajansı

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hafta başında duygusal bir yoğunluk hissetseniz de hafta sonuna doğru durağan bir döneme girdiğinizi fark edeceksiniz. Yoğun geçirdiğiniz bu dönemin ardından bir seyahat planı gündeme gelebilir. Maddi olarak refah içinde olacağınız bu hafta, partnerinizle aranızdaki iletişim güçlenecek.


BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Evrak işleriniz gündeme gelebilir. Monoton geçen bu günler sizi rehavete sürüklese de temponun yükseleceği günler yakın. Maddi olarak güvensizlik duyuyor olabilirsiniz, beklediğiniz iş haberi sizi bu konuda rahatlatacak. Artık hayatınızda olmayan insanların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.


İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Akışın içinde kalmayı kendinize hatırlatın, gelecekle ilgili duyduğunuz kaygılar sizin düşündüğünüz gibi gelişmeyebilir. Her şeyin kolayca gerçekleştiği senaryolar olabileceğini unutmayın. "Kendimle mutluyum" mottosuyla geçireceğiniz bu haftada, sosyalleşme konusunda isteksiz olabilirsiniz.


YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu hafta sizin için yeni başlangıçlar gündeme gelecek. Taşınma, yeni bir ilişki ya da iş değişikliği gibi durumlar söz konusu olabilir. Maddi olarak sıkışık ve fiziki olarak yorgun hissettiğiniz bu yoğun dönemin ardından ileriki günlerde dinlenme ve rahatlama fırsatı bulacaksınız. Kurulu düzeninizin değişikliği sizi telaşa sürüklüyor olabilir, durumun netleşmesi için kendinize biraz zaman tanımalısınız.


ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Önyargılarınızı bir kenara bıraktığınızda işlerin sizin açınızdan daha sorunsuz ilerlediğini göreceksiniz. Hiç ummadığınız birisi sizi izliyor ve sizle ilgili bir karara varmak istiyor olabilir. Coşku dolu bir hafta geçirebilirsiniz, hislerinizi uçlarda yaşayacaksınız. Aile içi hukuksal bir süreç varsa ertelenmesi söz konusu olabilir.


BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Bu hafta, olumsuzluğu bırakıp olayları daha tarafsız değerlendirmeye başlayacağınız bir zaman dilimi olacak. Siz netleştirmedikçe muallakta kalacak bir iletişimsizlik gündeme gelebilir. Size haksızlık yapıldığını düşündüğünüz bir konuda olaylar netlik kazanacak, bu nedenle duygusal bir çözülme yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para bu hafta elinize ulaşabilir.


TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Beklediğiniz bir haber bu hafta başında size ulaşacak. Bu haberle birlikte bazı durumlar için kesin karar verebilirsiniz. Karar sonrasında geri kalan her şey domino taşı gibi kendiliğinden çözüm yoluna girecek. Fiziksel olarak aktif olmak size iyi hissettirecek. Yürüyüş, dans ya da spor faaliyetleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir türlü fırsat bulamadığınız işleri halletmeye başladığınız bir hafta olacak. Bir yatırım planınız varsa önünüze ilk çıkan fırsatı hemen değerlendirmek yerine daha derinlikli bir araştırma sonrasında bir karar almak yerinde olacaktır. Değer yargılarınızla çelişen bir sohbet ortamında tartışmayı yatıştırarak arabuluculuğu üstlenebilirsiniz.


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz ve sizin için iyi olmayanları bırakma kararı alacağınız, kendinize dönük bir analiz yürütebilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili planlarınız gündeme gelebilir. Üzerinde yoğunlaşmak istediğiniz konuda pratiklerinizi artırdığınızda gelişme kaydettiğinizi göreceksiniz. Partnerinizle beraber yapacağınız bir alış verişten doğan borcunuz, biraz özveri gösterir ve doğru bir planlama yaparsanız kolaylıkla ödenecek.


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Son dönemde yaşadığınız olayları aile içinden birine anlatmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki iletişim bozukluğu sizin empatinizle iyiye doğru gidiyor. Söylediğiniz sözcüklerin geri dönüşünün olmadığını unutmamalısınız. Maddi olarak kazançlı geçen birkaç haftadan sonra programınızın da durulmasıyla kazancınızı keyfiniz için harcayacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz.


KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Şehir veya yurt dışı planları gündeminizde. Tatilin yanında kendinizi geliştirmek amacı da taşıyan bir seyahat durumu olabilir. İşiniz konusunda kendinizi tükenmiş hissediyor olabilirsiniz. İyi olduğunuz başka alanlara yönelmek size kendinizi iyi hissettirecek. Partnerinizle aranızdaki uyum gün geçtikçe artıyor, sözlerle ifade etmeseniz de birbirinizi çok daha iyi anlıyorsunuz.


BALIK (20 Şubat - 20 Mart)

İsteklerinizi dile getirmekten çekinmeyin, size fikrinizin sorulmasını beklemenize gerek yok. Uyku düzenizin aksaması sağlığınızı etkileyebilir, gününüzü etkili bir şekilde planlayarak bunun önüne geçebilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin maddi sıkışmışlığı sizi etkileyebilir. Hafta sonuna doğru girdiğiniz bir ortamda fark edilecek ve beğenileceksiniz.