Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Bozkurt neyi temsil ediyor
Bozkurt neyi temsil ediyor
123456789
Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Bozkurt neyi temsil ediyor
Bozkurt neyi temsil ediyor
123456789

7-13 Kasım burç yorumları

Sema Kassandralı

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Öğrendiğiniz bir gerçek, sizi konu hakkında derin düşüncelere itecek. Olaya farklı bir yönden bakmaya ve durumu anlamaya çalışacaksınız. Hayatta tek bir doğru olmadığını ve herksin doğrularının sizinkine uymak zorunda olmadığını unutmamalısınız. Kariyer anlamında bir yükseliştesiniz, başarılarınızın görüldüğü ve takdirle karşılandığınız günler sizi bekliyor. Maddi anlamda bu hafta rahat olacaksınız fakat yine de fazla bonkör davranmamaya dikkat etmelisiniz.


BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Hayatınızın keyif dolu günlerini yaşıyorsunuz. Yıllar geçse de çok mutluydum diyerek hatırlayacağınız zamanlar sizi bekliyor. Bu hafta girdiğiniz kalabalık ortamlarda tanışacağınız yeni insanlar, size mesleki anlamda son derece iyi bağlantılar yaratacak. Böyle ortamlarda bulunduğunuzda girişken olmaya özen göstermelisiniz. Çevrenizde sizi keyiflendirmek için uğraşan biri var, bu kişiyle iletişiminizi artırmak karşılıklı bir pozitif enerji akışı oluşturacak ve birbirinizi manevi anlamda besleyeceksiniz.


İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Çevrenizde yakın olduğunuz birinden sakladığınız bir durum varsa bir yüzleşme yaşanabilir. İçinizi kemiren bu durumu karşı tarafa anlatmayı geciktirmemelisiniz, aksi takdirde kişinin kendisi öğrendiğinden aranızdaki ilişik geri dönülmez bir yola girebilir. Sık bulunduğunuz bir ortamda sizin hakkında çok farklı düşündüğünüz birinin ilgisini üzerinizde hissedebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde kişi size bu durumla ilgili bir itirafta bulunabilir. Maddi anlamda işlerinizin çok yolunda olduğu, yatırımlarınızın karşılığını aldığınız bir hafta olacak.


YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendinizi planlamadığınız durum ve olayların ortasında bulacağınız ve kendinize şaşıracağınız bir hafta sizi bekliyor. Aranızda sağlıklı bir iletişimin gelişmekte olduğu biriyle daha sık vakit geçirmeye başlayacak ve birbirinizi daha yakından tanıyacaksınız. Beklediğiniz ve elinize gelmekte geciken bir miktar para hafta ortalarına doğru gelecek. Yoğun temponuz ve hareketli sosyal hayatınız arasındaki dengeyi etkili bir planlamayla sağlayamazsanız birtakım sağlık sorunları gündeme gelebilir.


ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Geçmişte sizin için büyük anlam ifade eden fakat şu an iletişiminiz olmayan biri hakkında kişi adına sevineceğiniz ve içinizi rahatlatan bir haber alacaksınız. Bu haber sonrası, kişiyle iletişime geçip geçmeme konusunda tereddütlü bir düşünme süreci yaşayabilirsiniz. Sürekli ertelediğiniz için bir türlü halledemediğiniz bir durum bu hafta kendiliğinden çözülecek. Çevrenizden biriyle ortak veya büyük bir alışveriş gündeminiz olabilir. İş ortamınızda fazla alıngan davranmamalısınız, olaylar sizinle ilgili olmayabilir.


BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Bu hafta ikili ilişkilerinizde yaşadığını kişisel bir mesele çözüme kavuşacak. Karşılıklı etkili iletişimin gücünü göreceğiniz ve kullanacağınız bu çözüm sürecinde, karşı taraf olaylara yaklaşımınızdan etkilenecek ve ilişkine kaldığınız yerden daha sağlam bir şekilde devam edeceksiniz. Bir sonuç alamadığınızı düşündüğünüz için pes etmeyi akla getirdiğiniz o konuda ilerlemeyi sürdürmeniz gerekiyor. Somut sonuçlar için sabırlı olmalı, arka yüzü göremediğiniz meselelerde motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.


TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Çevrenizde kendinize yakın gördüğünüz biriyle bir zıtlaşma kısır döngüsüne girebilir ve ipleri kopma noktasına taşıyabilirsiniz. İkinizi de ortak tanıyan birinin sağduyulu yaklaşımıyla sakinleşecek olay sonrasında karşı tarafa ilişkin hisleriniz geri dönüşü olmayan bir şekilde değişebilir. Karşı taraftan bir ikna çabası veya özür bekleyebilirsiniz. Beklediğiniz ya da görmeyi istediğiniz bir olay veya haber varsa konuyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Belge, işlem, onay içeren, umudunuzu kestiğiniz bir konuda içinize su serpecek bir haber alabilirsiniz.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu hafta kendinizle bir şeyleri konuşma zamanı. Sesli dile getirmekten korktuğunuz için kendinize bile söyleyemediğiniz konular zihninizi fazla meşgul ediyor ve günlük işlerinizin aksamasına sebep oluyor. Halledilemez gibi görünen meselelerle yüzleşmek zannettiğiniz kadar zor olmayabilir. Kendinizi haklı gördüğünüz bir konuda, karşı taraftan adım bekliyor olabilirsiniz. Çevrenize konuyu danışmayı deneyebilirsiniz, olayın çok içinde konumlanmak bazen olayların bütününü görememenize sebep olabilir. Fikirlerine önem verdiğiniz biri, size bambaşka bir bakış açıcısı önerebilir.


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayattan sorduğunuz soruların cevaplarını bir bir alacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Döngülerin kırıldığı, süreçlerin sonlandığı, yeni başlangıçların yaşadığı, tazeliği hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Çevrenizde güven ermediğini düşündüğünüz biriyle ilgili duyacağınız bir haber, kişi hakkında yanıldığınızı gösterecek. Bu olay sonrasında kendinize kızacak ve önyargılarınız konusunda düşünmeye yöneleceksiniz. Arkadaş grubunuzdan bazı kişiler, sorunlarını anlatmak için size danışabilir, kendinize zaman ayırmanız zorlaşabilir.


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Kurduğunuz hayallerin gerçekleşmek için daha somut ve realist planlara ihtiyacı var. Bu hafta, harekete geçme zamanı. Yaşam amacınıza yoğunlaşacağınız, sizi bu konuda yol arkadaşlığı yapacak insanlarla yakınlaşacağınız ruhani bir haftaya başlıyorsunuz. Hayat döngünüzü daha gerçekçi bir yere çekmek isteyeceksiniz. Üzerinizde baskı kurduğunu düşündüğünüz değil, sizi ferahlatan insanları hayatınızda tutmakla ilgili bir gündeminiz olabilir. Uzun zamandır üzerine düşündüğünüz maddi ve hukuki bir durum varsa çözüme kavuşması an meselesi.


KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Özel hayatınızdaki sorunlu durumlara noktanın konulacağı günlerdesiniz. Bu bitiş sonrası kendinizi hafiflemiş ve özgürleşmiş hissedecek, daha pozitif bir insan olduğunuza dair sözler duyacaksınız. Önünüzü daha rahat gördüğünüzü düşünecek ve ileriye dönük planlarınızı tasarlayacak veya netleştireceksiniz. Haftanın son günlerinde partnerinize zaman ayırmak veya küçük bir seyahat planı yapma durumu gündeme gelebilir. İş yerinizde ulaşılmaz olarak nitelenen bir görevi başarıyla tamamlayacak ve üstlerinizden takdir alacaksınız.


BALIK (20 Şubat - 20 Mart)

Bir yandan hareket ve yenilik istediğiniz bir yandan buna güç bulamamaktan yakınacağınız ikili bir sürece girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sonunda olayların netleşeceği bir konuşma yaşayabilir ve sonrasında kendiniz hafiflemiş hissedebilirsiniz. Ekonomik konularda tasarladığınız ileriye dönük planlarınıza uygun bir araç karşınıza çıkabilir. Maddi ve manevi muhasebe yapacağınız, kendinizi ve çevrenizdeki insanları ölçüp taratacağınız bir kaç gün geçirebilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru kendinizi çok daha enerjik ve özgüvenli hissedeceksiniz.