İZMİR- Dar gelirli yurttaşın ekonomik kahvaltı seçeneği olan simit ya İzmirlilerin deyimiyle gevrek için önümüzdeki aylarda yeni bir zam kapıda. İzmir Pide Gevrek İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Şükrü Erişen, İstanbul ve Ankara’da simide zam yapılmasının ardından İzmir’de zam düşünmediklerini söyledi. Erişen, açıklamasında, “Fırıncılar bir iki ay içerisinde bize mutlaka zam talebiyle gelecektir. Direnebildiğimiz kadar direniyoruz. Vatandaşımızın yanındayız" dedi.
"VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"
İzmir Pide Gevrek İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Şükrü Erişen, yaptığı açıklamada, “Simit için zam konusu gündemde değil ancak piyasa şartlarına göre ilerleyen günlerde gündeme gelebilir. Ankara ve İstanbul’da zam için teklif verilmiş ancak biz teklif vermedik. Piyasa şartlarında 5 liraya satmak kazandırmasa da biz zam yapmamak için gidebildiğimiz yere kadar direniyoruz. Vatandaşımızın yanındayız” dedi.
"İKİ AY İÇİNDE KAPIMIZI ZAM İÇİN ÇALABİLİRLER"
Zam için teklif vermediklerini vurgulayan Erişen, "Fırıncılar bir iki ay içerisinde bize mutlaka zam talebiyle gelecektir. Geçen sene 300 lira civarında olan bir çuval unun fiyatı şu anda 650 lira seviyesinde. Unun fiyatı arttığında gevreğe zam yapmak zorunda kalırız" diye konuştu.
Subscribe for our daily news
John Carpet
But unfortunately for most of us our role as gardener has never been explained to us. And in misunderstanding our role, we have allowed seeds of all types, both good and bad, to enter our inner garden.
Joeby Ragpa
This template is so awesome. I didn’t expect so many features inside. E-commerce pages are very useful, you can launch your online store in few seconds. I will rate 5 stars.
ReplyAlexander Samokhin
This template is so awesome. I didn’t expect so many features inside. E-commerce pages are very useful, you can launch your online store in few seconds. I will rate 5 stars.
ReplyChris Root
This template is so awesome. I didn’t expect so many features inside. E-commerce pages are very useful, you can launch your online store in few seconds. I will rate 5 stars.
Reply