Asena yıllar sonra Bodrum'da
Asena yıllar sonra Bodrum'da
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
123456789
Asena yıllar sonra Bodrum'da
Asena yıllar sonra Bodrum'da
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
123456789

Safranbolu Kıtırı, Türkiye'nin en prestijli gıda fuarında

2021 yılında Safranbolu Belediyesi tarafından üretimine başlanan ve kısa sürede Coğrafi İşaret alan "Safranbolu Kıtırı", Türkiye’nin en prestijli gıda ve en kapsamlı gıda fuarı F İstanbul’da yerini aldı.

AZE Haber Ajansı

ANKARA- 2021 yılında Safranbolu Belediyesi tarafından üretimine başlanan ve kısa sürede Coğrafi İşaret alan "Safranbolu Kıtırı", Türkiye’nin en prestijli gıda ve en kapsamlı gıda fuarı F İstanbul’da yerini aldı.

İstanbul Fuar Merkezi'nde 12-14 Temmuz günleri arasında düzenlene fuar, çok sayıda gıda profesyonelini de bir araya getiriyor.

2021 yılında üretimine başlanan "Safranbolu Kıtırı"nın her geçen gün adını daha da fazla duyurmaya başladığını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Fuarın amacı sektörün ihtiyaçlarına göre şekillenen, ülkemizin ihracatını artıracak alternatif ihracatçıları ve ürünleri dünya pazarlarına ulaştıran, katılımcılarını sürekli yeni müşteri ile buluşturan ve yeni pazar açan, fuar sektörüne yenilikler getirecek bir organizasyon” dedi.

F İstanbul’da, "Safranbolu Kıtırı"nın ilk günden itibaren ilgi gördüğünü belirten Köse, “Kıtırımızı dünyaya tanıtırken bir yandan da Safranbolu’nun tanıtımını yapmış oluyoruz. Yine bu bağlamda 2023 yılının ilk 6 ayında 1300 kg’nin üzerinde üretim yaparak talebe yetişmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Köse, Safranbolu’yu yalnızca kültürü, tarihi evleri ya da doğası ile değil, son yıllarda revaçta olan gastronomi alanında da tanıtmaya gayret ettiklerini söyledi.