Dubai çikolatası
Dubai çikolatası
Liam Payne'in odasında uyuşturucu bulundu
Liam Payne'in odasında uyuşturucu bulundu
Umut Akyürek'in kızından kelepçeli paylaşım
Umut Akyürek'in kızından kelepçeli paylaşım
Waters'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Filistin' teşekkürü
Waters'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Filistin' teşekkürü
123456789
Dubai çikolatası
Dubai çikolatası
Liam Payne'in odasında uyuşturucu bulundu
Liam Payne'in odasında uyuşturucu bulundu
Umut Akyürek'in kızından kelepçeli paylaşım
Umut Akyürek'in kızından kelepçeli paylaşım
Waters'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Filistin' teşekkürü
Waters'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Filistin' teşekkürü
123456789

Mesut Özil, Jorge Jesus, Aziz Yıldırım, Transferler...

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuk olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Mert Dokuzoğlu

Süper Lig'de sezon biterken, ligi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de Kulüp Başkanı Ali Koç; yeni Teknik Direktörden, transfere birçok konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"Mesut'u yine alırdım"

Sarı- lacivertli takımda ligin ikinci yarısında kadro dışı kalan Mesut Özil'in son durumuna ilişkin açıklama yapan Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

"Mesut Özil'in menajeriyle bugün konuştuk. İki tarafın da hayırlısı neyse, o yapılmalı. Görüşmeler sonucu neyin hayırlı olacağına karar vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon olmaktan başka derdimiz yok. Geçmişe dönsek, Mesut'u yine alırdım. Bu transferde iki taraf da çok arzuluydu. Arsenal'dekine çok düşük maaş alacaktı. Bonservisi yoktu. Mesut Özil gibi dünya yıldınız kim istemez. Bazen tutuyor, bazen tutmuyor. Mesut da böyle bir senaryo olsun diye gelmedi. Elinden geleni yaptı, talihsiz sakatlıklar oldu. Esas olan, kendisinin de dediği gibi Fenerbahçe."

"Boş konuşuyorsun"

Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, "Mesut Özil transferinde Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti tarafından kayrılmıştır." dedi. Kütahyalı’nın ifadelerine sinirlenen Koç, "Boş konuşuyorsun! Bizi kim kayırdı! Devlet mi gidip aldı!" yanıtını verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gündeme ilişkin açıklamalarından derlediklerimiz şu şekilde:

Koç'tan TFF ve Kulüpler Birliği açıklaması

Ali Koç, tarihin en kötü Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yönetildiklerini belirterek, "1959 öncesi şampiyonluklar konusu, TFF özelinde verilemeyecek bir karar gibi görünüyor. Biz 5 yıldızı takacağız, TFF isterse ceza yazsın. Tarihin en kötü TFF'sinden bahsediyoruz. TFF için inşallah biz Kulüpler Birliği olarak bir kadro çıkarabiliriz. Genel Kurulda Kulüpler Birliği Başkanlığına aday olmayı düşünüyorum. Fatih Terim, TFF Başkanlığına aday oldu diyelim tabii ki desteklemeyeceğiz. Bizim için adil yönetilmek önemli. Bir şehir odağında futbol dizayn edilmeye çalışılıyor. Bunun örneklerini veriyorum. Sizden ricam, işin biraz daha magazinsel tarafını azaltın, biraz da büyük resmi görün." açıklamaları yaptı.

Koç'un 3 pişmanlığı

Fenerbahçe'de 4 yıldır Başkanlık görevini yürüten Ali Koç, görev süresi içinde yaşadığı 3 pişmanlık sorusuna, "Seçime 1 sene erken girmek, ilk sene çok değişiklik yapmak ve Galatasaray maçında biriyle konuşmak için merdiven yerine kısa yolu tercih etmek" cevabını verdi.

"Karşımdaki zat Fetö'nün destekçilerinden"

Programda Rasim Ozan Kütahyalı'nın Aziz Yıldırım'a "Devletinin yanında olmadı" sözüne sinirlenen Koç, "Aziz Yıldırım devletin yanında değildi demek ne demek? Ne konuşuyorsun? Bu program bitene kadar Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alma. Bir kendine gel. Karşımdaki zat (Rasim Ozan Kütahyalı), o zaman cemaat deniyordu, FETÖ'nun destekçilerinden. Bunlar senin alnından çıkmayacak. Futbolda temizlik lazım, İnşallah Allah, senin gibilerini basından temizler" dedi.

Ahmet Nur Çebi, Yeni Teknik Direktör ve Transferler Hakkında

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Biz hiçbir kulübün kontratlı oyuncusuyla, kulübüyle görüşmeden görüşmedik. Bir oyuncu var Anadolu'dan, menajeri temas etti, başkanını aradım ve izin istedim, öyle görüştük. Aboubakar, Sergen hoca... Böyle bir şey yok dedim. Bize imalı mesajlar verildi. Teşvik primi... Bunu başka türlü anlamamız mümkün değildi. Yazıştık. Ahmet Nur Çebi'ye sevgim ve saygım bilinir. Direkt ismim zikrediliyor. Sebep, benim yaptığım basın toplantısında TFF'nin Trabzonspor'a bakış açısını gösteren bir örnek. Kim Min Jae ve Crespo, Vitor Pereira'nın hediyesi. Kim'in gitmesine dair somut bir şey yok. Kazanacağımıza inandığım bir kadroda bir sene daha kalır, Dünya Kupası'nı geçirir. Müthiş bir çocuk. Onu tutamayacağımızı bilerek almıştık ama onu inşallah tutabiliriz. Mert Hakan'ın karakteri ve takım içinde gördüğü vaziyeti, futbolu kadar önemli. Kontratlı oyuncumuzu menajer pazarlıyorsa bunun hakkında gerekli girişimleri de yapacağız. İki hocamız da 12-13 kişi var ki bunlar takımda kalmalı diyor, Mert Hakan da içlerinde. Nwakaeme de yaşlı ama Allah var, transfer olduğundan beri verilen parayı hak etti. 4 ya da 5 transfer yapacağız. İsmail Kartal para konuşmadan geldi. Önümüzdeki sezon için üst düzey bir hoca aradığımızı, adaylardan birinin Joachim Löw olacağını söyledik. Araları çok iyidir. Açık açık her şeyi masaya koyduk. Arkadan dolanmayız. İsmail Hoca, bir saniye bile kırılmadı. Bizim çalışabileceğimiz iki tane hocamız var. Biri doğal olarak İsmail Hoca, biri de Jorge Jesus. Kararımızı Pazartesi açıklayacağız." açıklamalarında bulundu.