Asena yıllar sonra Bodrum'da
Asena yıllar sonra Bodrum'da
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
123456789
Asena yıllar sonra Bodrum'da
Asena yıllar sonra Bodrum'da
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Şevval Sam’a 'sınıf farkı' tepkisi
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
Trabzonspor'un teknik ekibinde ayrılık
123456789

Erdoğan: Öyle bir faşizan iklim kurdular ki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nı kastederek, "Öyle bir faşizm iklimi kurdular ki kendi içlerindeki farklılığa bile tahammül edemiyor. Bizimle yarışan isme yapılanları gördünüz. Tehditler, şantajlar, kasetler havada uçuşuyor. Adaylıktan çekilmek zorunda kaldı, sonra ne oldu, gel dediler" diye konuştu.

AZE Haber Ajansı

ANKARA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nı kastederek, "Öyle bir faşizm iklimi kurdular ki kendi içlerindeki farklılığa bile tahammül edemiyor. Bizimle yarışan isme yapılanları gördünüz. Tehditler, şantajlar, kasetler havada uçuşuyor. Adaylıktan çekilmek zorunda kaldı, sonra ne oldu, gel dediler" diye konuştu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "sulu şaka" yapar gibi Millet İttifakı'na çağrılmasına tepki gösteren Erdoğan, "Kendisi ile ilgili kaset ve başka iddia gündeme gelmedi, ne zaman ki aday olup kendisine rakip oldu başına gelmeyen kalmadı. İlla kaset şart değil başka numaralar da dönüyor. Bunun arkasında FETÖ var. Bu oyunu Muharrem Bey'e oynadılar" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler'deki mitinginde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

İSTANBUL SEÇİMİNİ BELLİ ETTİ: Kılıçdaroğlu bu güne kadar hangi sözü verip de tuttu. Onun kitabında böyle bir şey yok. Onun için pazar günü çok önemli. Onlara haddini bildirmek için pazar günü çok önemli. İstanbul seçimlerdeki tercihini şimdiden belli etmiştir. İstanbul birlik beraberlik demiştir, koltuğuna kaset ile oturanlara geçit vermemiştir.

AVCUNU YALARSIN: Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar alacakmış. Bay bay kemal sen avucunu yalarsın. Tefeci tefeciye para vermez. Esrar, eroin kaçakçılarından götürdüğü paralarla tefecilerden para alacakmış.

İSTANBUL'UN BAŞINA ÇÖREKLENDİLER: İstanbul'un bu güzel ilçesinden yükselen sesin pazar günü de süreceğine inanıyorum. 4 yıl önce her şey güzel olacak dediler, İstanbul'un başına çöreklendiler. İstanbul'a ne kazandırdılar. Yaptıkları bir şey yok. Teslim aldıklarına bile sahip çıkamadılar. Aynı felaketi ülkenin tamamına yaşatmak istiyorlar. Ekrem efendi görevini çok iyi yaptı şimdi Van'a gönderiyorlar, oralarda teröristlerin işaretini yapıyorlar karı koca.

ÖYLE BİR FAŞİZM İKLİMİ KURDULAR Kİ: Bunlar kurdukları masanın etrafında dökülüyor. Öyle bir faşizm iklimi kurdular ki kendi içlerindeki farklılığa bile tahammül edemiyor. Bizimle yarışan isme yapılanları gördünüz. Tehditler, şantajlar, kasetler havada uçuşuyor. Adaylıktan çekilmek zorunda kaldı, sonra ne oldu, gel dediler.

YAPILAN BAZI KALLEŞLİKLER VAR: Burada yapılan bazı kalleşlikler var. Onları tabii biz bilemiyoruz. Sulu şaka yapar gibi masaya çağırıyorlar. Kendisi ile ilgili kaset ve başka iddia gündeme gelmedi, ne zaman ki aday olup kendisine rakip oldu başına gelmeyen kalmadı. İlla kaset şart değil başka numaralar da dönüyor. Bunun arkasında FETÖ var. Bu oyunu Muharrem Bey'e oynadılar. Biz bu oyunu oynayanlara Türk demokrasisinde yeri yoktur diye gereken cevabı vereceğiz. Bunların geçmişi de bugünü de kirli. Ellerini değdirdikleri yeri kirletiyorlar.

ORTAĞI OLARAK TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SEÇMİŞ: Desteği Kandil'den alıyor bunlar. Bay bay Kemal kader ortağı olarak terör örgütlerini seçmiş. Bunların yerli milli hassasiyetleri olmadığını biliyordu ama bu kadarını da beklemiyorduk. Sürekli değiştiğini söyleyen ve kader ortakları artık gerçek yüzlerini gizleyemiyorlar. Meğer kendi arkadaşlarına kurdukları kumpası anlatıyorlarmış.

NEDEN ŞAŞIRIYORUZ Kİ?: Kendi ortakları bir hanımefendiyi 3 günde canından bezdirenlerin arkadaşlarını adaylıktan çektirmelerine neden şaşırıyoruz ki. Ülkelerinin değerlerini yabancılara peşkeş çekme sözünü verenlerin neyine şaşırıyoruz ki. Bay bay Kemal'in kökü ne ki bugün yaptıkları farklı olsun.

CHP PANKARTINA TEPKİ: 14 Mayıs Kemal'in bay bay Kemal olacağı gündür. Bunların kendilerine verilen görev uğruna gözden çıkaramayacağı yok. Gelirken bir pankart gördüm; İstanbul hakkını alacak diyor. Bu CHP'nin pankartı. Siz İstanbul'a gerekeni yaptınız mı? Bir sel olduğunda ya Bodrum'da ya kayaktasınız. Şimdi 2024'e hazır mısınız? 2024'te buna da bay bay demek lazım. Önce pazar günkü görevimizi yapalım sonra 2024'e hazırlanalım.

Biz İstanbul'da göreve geldiğimizde çöp çukur susuzluk vardı. Haliç'te suyu temizledik. Şimdi ise zaman zaman Haliç bazı yerlerde koku veriyor. Haliç Kongre Merkezi'ni kurduk. Orada mezbahalar vardı. Onların kokusundan geçilmiyordu. Şimdi ise Haliç Kongre merkezi ulusal uluslararası toplantılara ev sahipliği yapıyor. CHP'yi de bazı partileri de teslim almış olabilirler. Ama benim milletim onlara bırakmaz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

KARDEŞ OLACAĞIZ: 14 Mayıs demokrasi şölenimiz şimdiden hayırlı olsun. Bunun için Seçim gününe kadar daha çok çalışmalıyız. Kafası karışık arkadaşlarınızı arayarak bize destek sözü almanızı istiyorum. Bunu yaparsak pazar günü rekor bir oyla bitirmemizin önünde bir mani kalmaz. Bunun için bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız.