Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Bozkurt neyi temsil ediyor
Bozkurt neyi temsil ediyor
123456789
Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Erdem Bayazıt'ın ölüm yıl dönümü
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Hatay'da 9 ayda tamamlanan duvar resimleri
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Anadolu’nun kayıp dili ‘Kalaşmaca’
Bozkurt neyi temsil ediyor
Bozkurt neyi temsil ediyor
123456789

Akşener: Aslında biz Recep Bey'i de kurtaracağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aslında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da kurtaracaklarını belirterek, "Adamcağız bir haftada 36 bin imza atmak zorunda. Böyle bir şey olabilir mi? Onun için her şey yanlış. 5-10-15 maaş alan danışmanlar var haram olsun zıkkım olsun. Adalet sağlanacak hesap sorulacak" dedi.

Haber Merkezi

ANKARA- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aslında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da kurtaracaklarını belirterek, "Adamcağız bir haftada 36 bin imza atmak zorunda. Böyle bir şey olabilir mi? Onun için her şey yanlış. 5-10-15 maaş alan danışmanlar var haram olsun zıkkım olsun. Adalet sağlanacak hesap sorulacak" dedi. Altılı Masa'da yaşanan kriz sonrası masadan ayrılmasına da değinen Akşener, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu geldi. İki güzel insan ikisi de cumhurbaşkanı yardımcılığına getirdik. 'Sizi o masaya kim oturttu tekrar' diye sordular. Beni jet hızıyla Mansur Yavaş oturttu" diye konuştu.

Akşener, beraberinde Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraber Sinop İskele Meydanı'nda yurttaşlarla bir araya geldi.

YAVAŞ: BAŞKA ŞEY KALMAYINCA İFTİRA ATIYORLAR

Kalabalığa seslenen Yavaş, belediye başkanı olduğunda yardımları keseceği iddia edilse de geçen yıl 3 ay müddetle 200 bin aileye doğal gaz verdiklerini, kimseyi üşütmediklerini söyledi. Yavaş, şunları dile getirdi:

"Geçim sıkıntısı yaşayan ve beslenemeyen aileleri gördükçe onların çocukları da okusun diye 16 aydır 220 bin aileye düzenli bir şekilde birer kilo et veriyoruz; o çocuklar protein alsın, sağlıklı beslensin diye. Şu anda yapılan propaganda; 'Biz gidersek yardımlar kesilecek.' Başka bir şey kalmayınca iftira atıyorlar. 'Bunlar gelince iftira atacaklar'. 'Bunlar yönetemez' dediler; Dünya Belediye Başkanı ödülü aldım. Madem siz kendinize oy vermeyenleri teröristlikle, hainlikle suçluyorsunuz, o zaman onlardan vergi de almayın. Vergi alırken vatandaş, oy verirken hain. Böyle bir mantık olamaz."

AKŞENER: UCUBE SİSTEMİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ

Daha sonra söz alan İYİ Parti lideri Akşener, emekli maaşları ve asgari ücret arasındaki farkı iktidara gelir gelmez düzelteceklerini söyledi. Bir ay içinde 100 bin öğretmen ataması yapacaklarını belirten Akşener, "3600 ek göstergede ortaya çıkan haksızlığı gidereceğiz. 2020 ve ondan önce soru çalınarak mağdur olmuş KPSS mağdurlarının mağduriyetlerini gidereceğiz. Ucube sistemi birlikte değiştireceğiz. Harami düzeni birlikte değiştireceğiz" dedi.

"MANSUR YAVAŞ OTURTTU"

Akşener, Altılı Masa'dan kalkma sürecine de değinerek, "Biliyorsunuz masadan ayrıldım. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu geldi. İki güzel insan ikisi de cumhurbaşkanı yardımcılığına getirdik. 'Sizi o masaya kim oturttu tekrar' diye sordular. Beni jet hızıyla Mansur Yavaş oturttu" diye konuştu. 

İktidarın işlerinin artık iftiraya kaldığını dile getiren Akşener, "Söyleyemedikleri bir şey var; o da 'hırsız' diyemiyorlar. Çünkü kendileri hırsız. 5 maaşlı danışman olmayacak 10 maaşlı danışman olmayacak. 16 milyar lira AK Partili 3 müteahhide verildi. O parayla kaç çocuk okutulurdu. Bu harami düzeni değiştireceğiz. Gençler sandığa mutlaka gideceksiniz" ifadelerini kullandı.

"ASLINDA RECEP BEY'İ DE KURTARACAĞIZ"

Akşener, iktidara geldiklerinde yapacaklarını anlattığı konuşmasını, "Aslında biz Recep Bey'i de kurtaracağız. Adamcağız bir haftada 36 bin imza atmak zorunda. Böyle bir şey olabilir mi? Onun için her şey yanlış. 5 -10-15 maaş alan danışmanlar var haram olsun zıkkım olsun. Adalet sağlanacak hesap sorulacak" sözleriyle tamamladı.