Türkiye’nin gizli hazinesi
Türkiye’nin gizli hazinesi
Uçakta kabin memuruna saldırdı
Uçakta kabin memuruna saldırdı
Barış Boyun'a 349 yıl hapis talebi
Barış Boyun'a 349 yıl hapis talebi
İzmir'de markette cinayet
İzmir'de markette cinayet
123456789
Türkiye’nin gizli hazinesi
Türkiye’nin gizli hazinesi
Uçakta kabin memuruna saldırdı
Uçakta kabin memuruna saldırdı
Barış Boyun'a 349 yıl hapis talebi
Barış Boyun'a 349 yıl hapis talebi
İzmir'de markette cinayet
İzmir'de markette cinayet
123456789

Abdurrahman Dilipak'tan seçim yazısı

Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında iktidara mesaj gibi satırlara yer verdi...

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yazısında esprili bir dil kullanan Dilipak, “Size Haziran 2023 seçimlerinin sonucunu ya da bundan sonra olacakları söyleyeyim mi? Nereden bileceksin derseniz, kesin doğru yani sahih bilgi, çünkü Allah özel elçisi ile her konuda olduğu gibi, bana haber gönderdi!” dedi.

Devamında, “Tamam, ‘Dilipak kafayı yedi’ diyeceksiniz biliyorum. Mehdilik, Mesihlik, Nübüvvet iddiasında değilim, haşa” diyen Dilipak, 2023 seçimlerinden sonra olacakları yazdı.

İktidara mesaj gibi satırlara yazısında yer veren Dilipak, “Biz Beytül Hikme’yi kurduk da sonra ne oldu. Moğol imparatoru Hulagu geldi, hepsini yakıp yıktı. (Moğollar Türk’tü değil mi, ya da biz Moğol mu idi yoksa). Sahi o Moğollara ne oldu, sonra! Uzun hikaye. Allah (cc) ‘sizi mallarınız, canlarınız, sevdiklerinizle, kimin zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edeceğim’ diyor da, kim dinliyor ki! Söylüyorum, ezel-ebed davası güdenler zelil olacaklar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yeni Akit yazarının “Sahi, bizim karşımızdakiler kazanırsa, onu kim seçtirmiş olacak. O da Allah’ın iradesi içinde olacak” demesi dikkat çekti.

“Peki biz bu işin neresindeyiz” diye soran Abdurrahman Dilipak özetle şu satırları kaleme aldı:

“İşte asıl soru bu, yükselişte ve çöküşte, bu süreçte kim ne yaptı ise, hayır ya da şer, karşılığını eksiksiz olarak görecektir. İnsan ne yaparsa, sonucu tayin etmek için değil, kendi için yapar ne yaparsa. Çöküş döneminde cennete gidenler, yükseliş döneminde cehenneme gidenler de olabilir. Bunun aksi de.

Allah’ın indinde kendi akıbetinizi görmek isterseniz, sizi neyle meşgul ettiğine bakın. Dünya hayatı dağlar, ovalar gibidir, yükselişler, çöküşler yaşanır, hayat gece gündüz gibidir. Hak her zaman galibdir. Önemli olan siz Haklı mısınız. Allah’ın ipine mi tutunuyorsunuz, örgüt, lider, cemaat taraftarı olarak Allah’a ulaşmada başkalarını aracı mı yapıyorsunuz. Bu onları İlah ve Rab edinmek demektir, eğer onlar sizi Allaha, resulüne, kitaba değil de kendilerine çağırıyorlarsa. Onun için din ve devlet büyüklerini İlah ve Rab edinmeme çağrısı yapıldı bize. “Şeytan sizi Allah’la aldatmasın” dendi.

Elbette zalimlerden yana taraf olursanız, bu kim olursa olsun, onları yakacak ateş, sizi de yakacak. Haksızlıklar karşısında susarsanız dilsiz şeytan olur ve dünya metaı için koşarken kendi cehenneminize kendi sırtınızda odun taşırsınız, kendi cennetinize kendi sırtınızda tuğla taşıyacakken..

Herkes için yaptığının karşılığı vardır, eksiksiz! İyiler için cömertçe. O zaman adil şahidler olun. Unutmayın ışık gelince karanlık yok olur, karanlık aydınlığın yokluğudur. Yeryüzü böylesine karanlıksa, o zaman kendinize dönüp bakın, kafanız bilginin ışığını, kalbiniz imanın nurunu yaymadığı içindir. O kitap bunları yazar. Temiz bir kalple, kitaba yönelirseniz, onu okur ve anlarsanız ve uygulamaya koyarsanız kalp gözünüz açılır ve Allah’ın nuru’yla bakarsınız ve feraset sahibi olursunuz.”